Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két valóság – asus laptop és duroc sperma

2010.02.03
Szép illusztrációját hozta a mai nap, hogy hogyan élünk a két valóságban (ill. hogyan él bennünk a két valóság).
Ma végre több hónapos felderítés után végre megrendeltem az új számítógépet és a kocánk megtermékenyítését. Na most, attól függően, hogy ki melyik valóságban él, esetleg ki se tudja mondani a másik szót, nemhogy pontosan értelmezni, hogy miről is van szó. Ki-ki döntse el, hogy mi idétlen v. szükséges információ számára; hogy a laptop = „nótbukk”, vagyis hordozható ámítógép, a duroc pedig egy disznófajta, amit előszeretettel használnak mangalica keresztezéshez. (Érdekesség, de hangzása ellenére az asus-nak sincs köze a spermához.)
 
Az inszeminátor még estére megérkezett (vagyis, az az eszköz-ember, aki bejuttatja a spermát a petesejthez – szerencsére ez utóbbit még a manapság is az anyaállatban hagyják), és nagyon megdicsért bennünket, márhogy a kocát, amiért szépen megállt (a mangalicák általában nem annyira szeretik ezt az új művalóságot), ill. engem, amiért jó időben hívtam, ugyebár a disznóknál 21 naponként néhány nap van csak, hogy leköti őket a szexualitás. A szakember Jászladányból hozza az anyagot – régen, pontosabban eredendően, nem kell 50 km-t szállítani az információt, mondanom sem kell, hogy a fenntarthatósági értéke rossz ennek a megoldásnak, de sajnos az emlegetett néhány hónap alatt nem tudtam valóságos kant találni a kocámhoz… Az este sikerességét persze majd a május vége mutatja meg igazán. (Illene fényképet is közölnöm, de a lámpát is tartani kellett és egyébként sincs most működő fényképezőm:-)
 
A gépet holnapra várom, a „régi” (ugye, hogy minden mennyire viszonylagos – 5 éves) fokozatosan feladta a szolgálatot, ezt a bejegyzést is csak késve tudtam felrakni…